Ako je jedna frizura obeležila 90-e, onda je to legendarna Rachel koju je Jennifer Aniston nosila tokom snimanja "Prijatelja". Budući da je od poslednje epizode serije prošlo 18 godina, trendovi u svetu kose su se i te kako promenili, pa napravite mesta za The Brachel, hibrid frizuru koja spaja estetiku 60-ih i 90-ih.

Volimo ovaj spoj dve decenije u jednu prekrasnu frizuru, a Brachel kombinuje omiljene frizure iz dve decenije: šiške Brigitte Bardot iz 1960-ih s debelim pramenovima Rachel Green iz 1990-ih. Duge šiške koje uokviruju lice proslavila je legendarna Brigitte Bardot, a licu dodaju lepu teksturu i strukturu, posebno oko obrva i jagodica.

View this post on Instagram

A post shared by Frances (@beautyspock)

S druge strane, iza su nasumični debeli pramenovi na koje bi Jennifer Aniston bila ponosna. Ova frizura do ramena ima stav i volumen koji su Rachel učinili tako poznatom, a naslanja se na midi flick trend koji je ranije ove godine osvojio TikTok.

View this post on Instagram

A post shared by Frances (@beautyspock)

Ako smo vam prodali The Brachel, imamo upozorenje - ova frizura zahteva nešto više stilizovanja. Podignite pramenove fenom i okruglom četkom poput supermodela 90-ih. Što se tiče šiški, možete obrisati prašinu sa starih viklera i dodatno ih fiksirati toplinom.