Dok novogodišnja euforija postepeno jenjava, tamni kolutovi i nadutost oko očiju odaju način na koji smo proveli praznike. Nedostatak sna i umor, često dodatno ističu područje oko očiju na kom je koža veoma tanka i krhka. Pored kvalitetnog sna, našem licu neophodna je i adekvatna nega. Zato je, misleći na potrebu svake žene za svežim i odmornim izgledom, Avon predstavio proizvode obogaćene višestruko nagrađivanim Protinolomtm, koji pospešuje dva tipa kolagena koji hidriraju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost.

Za umanjenje tamnih kolutova ispod očiju tu je dvofazna, dnevna i noćna formula - Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka sa Protinolom™. Čini je krema za korekciju tena koju je potrebno nanositi ujutru, i gel za neutralizaciju podočnjaka, za negu pred spavanje. Obogaćena antioksidansima i ekstraktom morskih algi, pomaže u povlačenju tamnih i crvenih fleka i otečenosti oko očiju, a prvi rezultati su vidljivi već nakon 48sati *.

Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka sa ProtinolomTM.
Avon 

Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju sa Protinolom™ sastoji se od kreme bez ulja i laganog gela za zatezanje kapaka. Koža ispod očiju je delikatna pa je potrebno umirujući gel nežno nanositi uveče, kako bi se zategli kapci, a blistavu kremu za oči, neophodno je namazati ujutru. Formulisan aminokiselinama i kofeinom, pospešuje hidrataciju i pruža instant i dugotrajni lifting efekat.

Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju sa ProtinolomTM.
Avon 

Sa maksimalnom koncentracijom patentiranog Protinola™, tu su Anew L4 Power Shot ampule, kreirane da koži vrate mladalački kolagen i njen prirodan balans posle samo 7 ampula**.

Sva tri proizvoda sa Protinolom dostupna su u Avon brošuri od 1. januara, kao i na sajtu www.avon.rs.

Anew Dual Eye kreme sa ProtinolomTM, po ceni od 690 dinara (1).jpg
Avon 


*Zasnovano na korisničkoj studiji 99 osoba
**Zasnovano na testiranjima 3D tkiva