Do prolećne sezone imamo još mesec dana, ali na sreću već sada možemo polako da odlažemo čizme za sneg, teške pudere i kreme. Zbog toga već uveliko razmišljamo o osvežavanju beauty look-a – i da, to ne mora da bude dramatična promena, dovoljno je da promenite paletu boja ruževa.

Prvi zraci sunca asociraju nas na bezbrižnost, lakoću postojanja, ali i raskoš prirode, a sve to otelotvoreno je u Avon Hydramatic Matte liniji ruževa koji su idealni za bujanje kreativnosti, radosti i lepote. Dok sa jedne strane ističu vaše usne mat završnicom, sa druge ih hidriraju jedinstvenim hijaluronskim jezgrom, tako da su usne istovremeno odvažne i hidrirane.

Hydramatic Matte ruž, 799 dinara (2).jpg
Avon 

Da li ste znali da Hydramatic Matte sadrži više od 50% sastojaka koji hidriraju i štite kožu?

Od nijanse inspirisane Barbiecore estetikom do uvek senzualne šljive – u nastavku otkrijte najlepše nijanse Hydramatic Matte ruževa koje od 1. marta možete pronaći u na web shopu http://avon.rs, kao i u Avon katalogu. Možete da ih poručite onlajn, a stižu direktno na vašu adresu!

1. Smela crvena

Ne postoji ništa klasičnije od crvenih usana, zbog čega su one u trendu u svako doba godine. Pravila ovog proleća kažu da preskočite olovku za usne i odlučite se za opušteniji izgled, a ovaj mat-hidrirajući ruž biće savršen izbor.

JPG_1222678-SP-053-GD-APR2022-WEB.jpg
Avon 

2. Pale-mauve

Ona koketira sa roze, ljubačstom i bojom breskve, a izgleda odvažno jer reflektuje stav. Podjednako lepa i kao sjajna i kao mat, ova nijansa je komplementarna sa svim tonovima kože, a ovog proleća Hydramattic Matte ima najzavodljiviji ton.

JPG_1222678-SP-054-GD-APR2022-WEB.jpg
Avon 

3. Roze latice

Kao boja najlepših latica, nijedna nijansa ne najavljuje proleće kao ova roze, koja asocira i na stylish Barbiecore estetiku. Već zamišljamo majske tople večeri, pripreme za izlazak i Hydramatic Matte kao savršen match party modnim kombinacijama.

JPG_1222678-MO-080-GD-APR2122-WEB.jpg
Avon 

4. Sve nijanse braon

U vremenu u kome je nude estetika dominantna, braon nijanse više nisu rezervisane samo za jesen. Takođe, vratio ih je i trend 90-ih – prvo su to bili lakovi za nokte, a sada i ruževi – boja pržene karamele je svuda.

JPG_1222678-MO-038-GD-APR2122-WEB.jpg
Avon 

5. Šljiva

Za one koji se ne libe da prikažu svoju individualnost i snažan karakter, efektna šljiva je favorit u svako doba godine. Kombinacija crvene i ljubičaste dolazi u najlepšoj Hydramatic Matte nijansi.

JPG_1222678-MO-002-GD-DEC0122-WEB.jpg
Avon