SmoothSkin, globalni lider u IPL tehnologiji sa sedištem i proizvodnjom u Velikoj Britaniji, te s više od 40 godina iskustva u razvoju, istraživanju i implementaciji IPL tehnologije, isporučuje revolucionarna rešenja za jednostavno i sigurno provođenje kućnih tretmana za smanjenje rasta dlačica.

Njihov najnoviji uređaj SmoothSkin Pure Mini najbolje opisuju dve reči - sofisticirana jednostavnost, odnosno revolucionarna tehnologija jednostavna za upotrebu, a upravo takva atmosfera vladala je na nedavno održanom eventu brenda u Beogradu u Salonu 1905.

Sofisticiranoj atmosferi doprineo je spektakularni enterijer barokno secesijskog uređenja s blistavim mesingom, mramorom i zlatom.

Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo iznenadila je čelne ljude britanskog SmoothSkina zavidnim poznavanjem istorije brenda i odlikama novog proizvoda, a ovom prilikom najavila je svoju ulogu brend ambasadorke za Srbiju.

Saru je posebno razveselilo Mini izdanje uređaja koji je čak 40% manji od svog prethodnika jer će od sada na čestim putovanjima zauzimati manje prostora u njenim uvek krcatim koferima. Osim što je manji od SmoothSkin Pure Fita, Pure Mini ima neograničen broj bljeskova, UV filter za zaštitu kože, 4 kontaktna senzora za efikasan tretman te zaštitu očiju, 2 načina korišćenja, te poseban nastavak za teško dosegljiva područja.

01 (1).jpg
Promo 

Devedeset uzvanika, među kojima je bila i ambasadorka brenda u Hrvatskoj Maja Šuput, poslovnih ljudi, influenseri i novinari opustilo se uz razna muzička izvođenja na pianinu, a posebnu pažnju privukao je hologramski prikaz novog uređaja SMootshkin Pure Mini koji će tvrtka ROX Beauty ovlašćeni zastupnik i distributer pustiti u prodaju baš za Dan Žena. Zaista prikladno!

Slika-2.jpg
Promo