Teško da postoji ijedan par cipela koji toliko asocira leto kao što su to espadrile. Udobne, trendy, praktične... decenijama ne izlaze iz mode. Iako poreklom iz Španije, espadrile su postale poznate kao must-have Francuskinja, a potom i svih stylish žena širom sveta.

Ukoliko ovog leta želite da se izdvojite od drugih, naš predlog je da zaobiđete high-street brendove, a fokusirate se na lokalne dizajnere. U nastavku otkrivamo 5 domaćih brendova kod kojih možete naći unikatne & fashion espadrile.

1. M-ISHKA

Lista espadrila nezamisliva je bez omiljenih "miškica" koje ne poseduju samo vanvremenski, chic dizajn, već i kvalitet koji traje. Nosićemo ih svuda - od šetnji obalom, do odlazaka u kancelariju u svedenim, monohromatskim outfitima, na najvišim temperaturama.


2. Aja handcraft

Ručno rađene espadrile od brušene kože potpisuje Aja, a pored upečatljivog dizajna, karakterišu ih i pertle u raznim dezenima i oblicima. Klasika s modernim zaokretom čini da ne možemo da odvojimo pogled od njih!


3. YOKANA

Yokana espadrile jedne su od najodvažnijih u lokalnoj ponudi, pa ako tražite nešto drugačije, što ne liči ni na šta drugo, svratite u Lovely concept store gde se nalazi njihovo prodajno mesto.