Britanska dizajnerka Alice Temperley, koja je svetsku slavu stekla kreacijom zelene haljine koju je sestra princeze Cate, Pippa Middleton nosila na kraljevskoj proslavi u aprilu, bila je oduševljena što je dobila ovu nagradu.

- Neverovatan osećaj je bilo ući u Buckingham palatu i upoznati kraljicu Elisabeth, ali ništa manje laskavo nije ni to što se sada nalazim na potpuno drugom kraju planete gde primamo počast za ono što radimo, posebno kada znamo da smo krvavo posvećeni svom poslu. Sve ovo je veliki kompliment – izjavila je Alice nakon što joj je nagradu za Dizajnera godine uručila njena zemljakinja, glumica Alice Eve.

Glumica Eva Longoria, sa oduševljenjem je nagradu za Fotografa godine predala Randallu Slavinu.

- Da se ja pitam, želela bih da me ceo svet gleda očima kojima me Randall Slavin vidi. On ima sposobnost da učini da svaka devojka izgleda istovremeno ubedljivo i divlje, a opet krhko i delikatno i na milion drugih načina za koje niste ni pomislili da su uopšte moguće – pohvalila je Slavina zvezda.

Nagradu One to Watch dobila je Chloe Moretz, priznanje za Holivudski butik godine Decades, dok je za Šminkera godine proglašena Molly Stern. Mara Roszak je Frizer - stilista godine, Elizabeth Stewart je Stilista godine, a Kendall i Kylie Jenner odnele su trofej za ovogodišnje Sestre sa stilom.