Naš januarski broj u znaku je ELLE STYLE AWARDS 2023 powered by Belodore eventa.

Ekskluzivni cover krasi Nikolina Vrekić NIKKI koja je prošle godine debitovala na Nedelji mode u Milanu, i to na revijama brendova Prada, Valentino, Schiaparelli, Victoria Beckham, Chloé i mnogih drugih, te ponela nagradu za modela godine.

Na stranicama novog broja ELLE magazina pronaći ćete intervjue sa laureatima i laureatkinjama u 14 kategorija, te atmosferu s najglamuroznije večeri u regionu.

U fashion segmentu, ELLE saradnik Petar Spasojević donosi nam prve trendove dolazeće sezone kada je reč o muškim kolekcijama, dok nas istoričar mode Stefan Žarić poziva u svet modne dizajnerke koja stoji iza kultne venčanice Jackie Kennedy.

U novom broju pronađite i intervjue sa Jelenom Milovanović, čija vizija je zaslužna za uspeh beauty brenda Eridan, ali i Anom Sekulić, idejnim tvorcem brenda Rose de Mai.

Specijalno za magazin Elle, Branko Gašić otkriva koji su bili prvi koraci Bloom Homea, Anja Ivanović vodi nas put Milana, modne prestonice Italije, dok se beauty tema kroz pero Anje Vučinić bavi zimskom skincare rutinom.

Više saznajte u novom broju magazina ELLE koji je u od 22. decembra u prodaji širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine!

Glavna i odgovorna urednica: Teodora Bogdanović 
Web urednica: Tara Đukić 
Web novinarka: Natalija Knežević 
Art direktorka: Tijana Stamenković

Foto: SENJA VILD
Stajling: MILA ĐENIĆ
Šminka: MILAN BAURANOV
Frizura: MAJA STANIŠIĆ
Model: NIKOLINA VREKIĆ za J’S MANAGEMENT
Asistent stiliste: MARIO PEROVIĆ