Januar sa sobom nosi energiju novih početaka, svežu inspiraciju i beskrajne mogućnosti. Na početku godine smo napravili listu ciljeva, od kojih je jedan negovanje odnosa, kako sa drugima, tako i sa samim sobom. Cilj nam je da se fokusiramo na pozitivne aspekte života i nastavimo sa posvećenošću, brigom i ugađanjem – sebi i najdražima. Iznenađenjima nikad kraja, te i dalje rado biramo poklone koji će izmamiti osmeh i ugrejati dušu, među kojima su zasigurno modni komadi.

Ljubav prema modi je ukorenjena u našim sećanjima iz detinjstva, na divljenju posebnim komadima naše majke ili bake, od kojih svaki nosi jedinstvenu priču i nasleđe. Ove vrednosti smo pronašli u domaćem modnom brendu IVKO Woman, koji je sinonim za održivost, kvalitet i jedinstvenost.

Kolekcija iz ove zimske sezone nas vodi na putovanje kroz boje, teksture i uzorke inspirisane prirodom, stvarajući kolekciju koja istražuje različite aspekte ženske lepote. Sada je savršeno vreme da nabavite jedinstveni komad, jer je kolekcija brenda na sezonskom sniženju. Svaki komad u kolekciji odiše pažljivim dizajnom i sofisticiranim detaljima. Ručno izrađeni vezovi, delikatni detalji od perlica i geometrijski uzorci unose notu elegancije u svaki outfit.

Ova zimska kolekcija sadrži redizajniranu kapsulu iz sezone jesen/zima 2004/05, uključujući elemente dizajna iz originalne kolekcije. Ovaj redizajn se pridržava principa održivosti i zaštite životne sredine, koristeći pažljivo odabrane prirodne materijale kao što su pamuk i vuna. Kolekcija je raznolika i zadovoljava niz modnih senzibiliteta. Kandinski kapsula donosi jarko obojene komade inspirisane umetničkim izrazom slavnog slikara. Boje jeseni oživljavaju kroz geometrijske linije, stvarajući vizuelni spektakl koji ističe hrabar modni izraz. Katz kapsula donosi romantičnu harmoniju u formi pastelnih nijansi i mekih uzoraka. Ovi komadi sublimiraju setne zalaske sunca i stvaraju atmosferu nežnosti i elegancije. Orhideja kapsula predstavlja luksuz i gracioznost kroz pletene komade sa sofisticiranim detaljima. Ovaj deo kolekcije istražuje eleganciju cveta orhideje kroz jedinstvene teksture. Monohromatska kapsula donosi klasičnu eleganciju kroz komade od 100% prirodne vune. IVKO Woman nudi posebno modno iskustvo koje kombinuje održivost, jedinstvenost i kvalitet, a sezonska ponuda brenda je idealna za ulaganje u vanvremenski komad sa bogatom pričom i nasleđem.

U nastavku smo izdvojili deset artikala, u kojima se ogleda kompleksnost dizajna povezanog sa vrhunskim umećem izrade i tehnologije, bilo da je u pitanju pletenje, štampa ili vez. Krenimo redom!

1. Crna haljina sa detaljem

Siguran izbor za svaku damu od stila biće crna haljina midi dužine, dovoljno jedinstvena, a istovremeno i klasična. Zaljubljeni smo u pleteni način izrade, kao i šarmantni isečeni detalj na grudima koji joj daje moderan pečat.

10 Ivko Woman modnih komada iz kolekcije 2024
Ivko Woman 

2. Midi žakardna suknja

Poslednjih sezona, najpopularnija dužina suknje svakako je midi, što mi veoma rado usvajamo i ove zime. Odaberite IVKO Woman strukturno pletenu žakard suknju te je dodatno stilizujte jednostavnom jednobojnom rolkom.

10 Ivko Woman modnih komada iz kolekcije 2024
Ivko Woman 

3. Vuneni kaput sa duplim kopčanjem

Upečatljivi kaput ponekad je sve što nam je potrebno – ovaj put pronašli smo savršeni model za zimu 2024. Dug kaput od vune sa dvorednim kopčanjem inspirisan je apstraktnom umetnošću u crno-belim i braon nijansama.

10 Ivko Woman modnih komada iz kolekcije 2024
Ivko Woman 

4. Vunena haljina sa apstraktnim motivom

U hladnim danima, kada nam nedostaje modne inspiracije, haljina sa nežnim motivom u romantičnim nijansama ugrejaće nas i dati unikatni modni izraz.

10 Ivko Woman modnih komada iz kolekcije 2024
Ivko Woman 

5. Crveni kaput sa cvetnim vezom

Da li ste već čuli da je crvena – boja sezone? IVKO Woman ostvario je naše želje i kreirao raskošni kaput od kuvane vune u crvenoj nijansi sa bogatim vezom floralnog motiva. Sa njim ćete biti primećeni gde god da se pojavite.

10 Ivko Woman modnih komada iz kolekcije 2024
Ivko Woman 

6. Strukturno pletena žakardna jakna

Ukoliko vam je potrebna jakna koju ćete nositi iznova i iznova, bez obzira na sezonu, odaberite model sa cvetnim printom. Dovoljno je upečatljiva da vaš modni stil dođe do izražaja, a pletena struktura kompletira njen nesvakidašnji dizajn.

10 Ivko Woman modnih komada iz kolekcije 2024
Ivko Woman 

7. Žakardni kardigan sa dubokim V izrezom

Naš omiljeni komad u zimskoj sezoni svakako je kvalitetni kardigan, a ovaj žakardni sa V izrezom zaštitni je znak mnogih IVKO Woman kolekcija. Jedinstveni cvetni motivi takođe su stavka po kojoj je brend prepoznatljiv.

10 Ivko Woman modnih komada iz kolekcije 2024
Ivko Woman 

8. Jakna cvetnog motiva sa visokom kragnom

Ovo je nezaobilazni komad kada je reč o zimskim elegantnim jaknama. IVKO Woman kreirao je savršeni model sa žakard cvetnim motivom u koji ne možete da se ne zaljubite.

10 Ivko Woman modnih komada iz kolekcije 2024
Ivko Woman 

9. Vuneni kaput

Klasični kroj nalazi se u savršenom balansu sa predivnim apstraktnim dezenom u bogatim zimskim nijansama. Posedovati ovakav kaput znači da možete da se oslonite na njega tokom čitave zime, iz godine u godinu.

10 Ivko Woman modnih komada iz kolekcije 2024
Ivko Woman 

10. Romantična vezena duga haljina

Sofisticirano izvezena haljina, kao omaž tradicionalnom srpskom vezu dizajnirana je sa gornjim delom nalik košulji, koji se širi u predivnu, lepršavu suknju A kroja sa kaišem koji ističe figuru. Budite elegantni, istovremeno se osećajući vrlo komforno i prijatno.

10 Ivko Woman modnih komada iz kolekcije 2024
Ivko Woman 



U 2024. godini, odlučili smo da damo prioritet održivosti, jedinstvenosti i kvalitetu u našim kupovinama. IVKO Woman ispunjava sve naše kriterijume, jer je modni svet u protekloj godini istakao vanvremenske komade sa ličnim dodirom koji se mogu nositi iz godine u godinu. Kolekcije se osvežavaju svake sezone, ali uvek sa istim ciljem održivosti u procesu proizvodnje i modnog izraza kroz unikatne komade za sva vremena.