Tržište mode sada krasi još jedan austrijski dragulj, brend Alpha Tauri koji je sinoć predstavljen na ekskluzivnom događaju u XYZ radnjiu tržnom centru Galerija.

AlphaTauri, modni brend koji je kreirao Red Bull, a čiji dizajn je funkcionalan i moderan, pionir je u spajanju savremenog dizajna sa naprednim tekstilnim tehnologijama. Najnovija kolekcija proleće/leto ’24 koja je sinoć predstavljena ljubiteljima mode, balansira kontrast između ustaljenog i inovativnog, sadašnjeg i budućeg, stvarajući snažnu vezu između elegancije i sporta.

Na ekskluzivnom događaju, pevačica Nataša Bekvalac zablistala je u kombinaciji ovog luksuznog brenda noseći Omeca trenč mantil, ključni komad nove kolekcije, koji je vodootporan, prozračan, sklopiv i reflektujućeg sjaja za svetlost, zajedno sa bluzom i pantalonama u pastelnoj roze boji. Takođe, svojom pojavom prisutne su očarale i pevačica Tijana Bogićević, košarkaš Dušan Bulut, Danijela Dimitrovska, Iva Čuljak, kao i mnogobrojni influenseri.

XYZ_AlphaTauri_fotografija 6-min.jpg
Promo 

Veče su otvorili predstavnici brenda i kompanije Sportina Group, a Petar Kvirin Pokrajčić, Regionalni marketing specialist Sportina Group, poslao je snažnu poruku koja otkriva viziju njihovog poslovanja.

„Naša kompanija ostaje ispred ostalih zahvaljujući stalnim inovacijama, baš kao AlphaTauri brend. Fokus nam ostaje na razvoju održivih proizvoda, a korišćenjem naprednih tehnologija, garantujemo vrhunski kvalitet proizvoda. Zato, želimo dobrodošlicu brendu AlphaTauri u XYZ porodicu i radujemo se svim budućim uspesima“, istakao je Petar Kvirin Pokrajčić.

XYZ_AlphaTauri_fotografija 7-min.jpg
Promo 

Prisutnima se obratio i Robin Woell, Rukovodilac prodaje AlphaTauri za Centralnu i Istočnu Evropu. „Balkansko područje pokazuje izuzetan razvoj, zato smo posebno ponosni što smo u saradnji sa našim premium partnerom Sportina Group - XYZ ušli na tržište Srbije i to ovekovečili spektakularnim događajem", istakao je Robin Woell.

Kombinujući nežne puderaste boje sa zemljanim tonovima, ovaj brend je posvećen pomeranju granice stila, postavljajući nove standarde u modnoj industriji. Težnja za balansom između savremenog dizajna i svakodnevnog stila je upravo ono što oslikava novu kolekciju. Uz fokus na povezivanje tehnologije i stila, AlphaTauri nudi jedinstvenu viziju koja poboljšava i udobnost i performanse.

Kolekcija brenda Alpha Tauri od sada je dostupna u XYZ radnjama, kao i na online shopu.

 Izvor: ELLE/N.K./Promo