Ležerni stilovi, nenadmašna udobnost i kvalitet u kombinaciji sa mnoštvom boja i raznolikim printovima, predstavljaju glavne adute brenda UGG®, koji bez sumnje vladaju i ovom modnom sezonom.

UGG (3).jpg
UGG 

 Venture Daze muške papuče
Slide It muške papuče
Callie ženske papuče
Ashton Slide ženske papuče

Osnovan 1978. godine od strane australijskog surfera na obali Kalifornije, globalni lifestyle brend UGG® je u okviru kolekcije za proleće i leto 2024. predstavio modele koji ne samo da osvajaju svojim praktičnim dizajnom, već i podstiču osećaj slobode i spremnost na istraživanje nepoznatog.

Od super laganih i vodootpornih rupičastih papuča, do kožnih sandala i plitkih patika, svaki komad iz nove kolekcije donosi savršen spoj udobnosti i stila.

UGG (2).jpg
UGG 

Ashton Ankle kožne sandale
Aubrey kožne sandale
Cora kožne sandale

Modele odlikuju pažljivo odabrani i prozračni materijali, dok podesivi kaiševi, elegantni detalji, neutralni tonovi i upečatljivi printovi čine ove sandale, papuče i patike idealnim izborom za celodnevno nošenje tokom toplih meseci.

Letnju kolekciju brenda UGG® možete da pronađete u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu i Nišu, onlajn šopu fashionandfriends.com, kao i na istoimenoj aplikaciji.

UGG (1).jpg
UGG 

South Bay Low muške crne patike
South Bay Low muške bele patike
Ženske plitke kožne patike