DAVID BECKHAM X HUGO BOSS...Modna kolaboracija koja već na prvu zvuči fantastično! Naime, brend HUGO BOSS objavio je vest o višegodišnjoj dizajnerskoj saradnji sa superstarom Davidom Beckhamom. Ovo partnerstvo biće usmereno ka razvijanju BOSS menswear kolekcije u narednim godinama.

Prva zanimljivost - ova saradnja je prva te vrste za BOSS Menswear i donosiće inovativne i privlačne dizajne koji odražavaju stil i estetske vrednosti kako Davida Beckhama, tako i samog brenda. Tokom narednih sezona, strateško partnerstvo uključuje sezonske i capsule kolekcije koje dizajnira i kurira David Beckham (neverovatno, zar ne?), koristeći svoje dugogodišnje modne kredencijale.

Kolekcije će otelotvoriti njegov prepoznatljiv stil kao i BOSS-ovu premium lifestyle poziciju na modnoj mapiizvrsnost, najviši nivo kvaliteta i superiorni dizajn nalaze se u kodovima ovog brenda.

Fokus saradnje odnosiće se na formalnu i casual mušku odeću, a prva kolekcija biće predstavljena u proleće/leto 2025. godine.

HUGO_BOSS_David_Beckham_1__original.jpeg
Press 

Već od ove jeseni/zime, David će biti prisutan kao zvanično lice globalne kampanje brenda:

"David Beckham je pravi globalni uzor u sportu i modi. Sa svojim prepoznatljivim ambicioznim duhom i autentičnom strašću za modom, on savršeno otelotvoruje vrednosti našeg BOSS brenda. Radujemo se što ćemo videti prve kolekcije i blisko sarađivati sa Davidom tokom ovog višegodišnjeg partnerstva," rekao je Daniel Grider, CEO kompanije HUGO BOSS.

HUGO_BOSS_Daniel_Grieder_and David_Beckham__original.jpeg
Press 

"Poslednjih nekoliko godina želeo sam da više vremena posvetim dizajnu i modi, ali sam želeo da osiguram saradnju sa brendom i timom koji može da donese nešto zaista globalno i značajno. Zaista sam uživao u saradnji sa BOSS-om do sada i impresioniran sam ambicijom, kreativnošću i težnjom za izvrsnošću tima. Radujem se što ću podeliti ono na čemu smo do sada radili, uključujući kampanju za jesen/zimu 2024. kao prvi korak u našem dugoročnom partnerstvu," rekao je David Beckham.