Naslovnica junskog broja ELLE magazina spojila je ikoničnu lepotu sa ikoničnom destinacijom za modni zamah koji doseže nove dimenzije. Jelena Ivanović u jedinstvenom ambijentu budućeg Luštica Bay golf terena, dizajniranog od strane globalno prepoznatljivog Gary Playera, ilustruje luksuzan, hedonistički način života na jadranskoj obali.

Vizija o idiličnom letu preliva se i u fashion segment - u novom broju donosimo Q&A s Michaelom Korsom ekskluzivno za ELLE Srbija izdanje, a o jet-setu, putovanjima i must-have letnjim aksesoarima.

Na izložbi kreacija Cristóbala Balenciage na američkom jugu bio je Stefan Žarić, istoričar mode koji nam prenosi informacije iz prve ruke. Brend u fokusu ovog meseca je FOREVER MLADI, sa čijom smo osnivačicom Mladenom Pejović razgovarali o njegovoj filozofiji, dok nam je modni saradnik Petar Spasojević sastavio listu fashion događaja koji se u junu ne propuštaju (od cruise kolekcija, preko Pitti Uomo sajma, do muških nedelja mode).

Gorica Popović, Buč Kesidi i Nina Janković čine spoj nespojivog koji (nismo ni znali koliko) smo želeli, i to u specijalnom editorijalu U SALONU, a koji potpisuje Vladimir Nićiforović.

ELLE priče sad već tradicionalno potpisuju Ana Dodig, Jelena Ilić, Brana Antović, Nina Racić, i to na teme poverenja, snage ženskih likova na pozorišnoj sceni, zahvalnosti, mindfulnessu, te licemerju upakovanom u svilu i šljokice.

Uoči Olimpijskih igara u Parizu, u Lifestyle segmentu donosimo specijal - listu must-see modnih, kulturnih i ugostiteljskih adresa koje će vam biti značajne ako se uputite ka gradu svetlosti.

I još mnogo priča koje evociraju letnji polet i zalet čeka vas na svim kioscima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore!

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD.