Pripremate se da iskoristite preostali odmor do kraja juna, a pitanje koje se već nazire jeste - šta spakovati? Jedno je sigurno - dobar par sandala biće vam potreban gde god da krenete, jer leto je iza ćoška. 

Posle meseci nošenja patika i baletanki, povratak u sandale čini se oslobađajućim. Luksuzni i high-street brendovi već su izbacili pregršt trendova kada je u pitanju obuća, a posebno ona otvorena, koja je zahvaljujući milenijalcima postala prihvatljiv match čak i poslovnom outfitu.

 Modne influenserke koje pratimo svojim su izborima već definisale koji modeli će biti najpopularniji u sezoni pred nama, a ispostavilo se da je to onaj koji smo u prošlosti najređe nosile. U pitanju su sandale s kaišem u obliku slova T, fiksirane kaišem oko članka, zbog čega pre svega asociraju na udobnost i komfor.

Od minimalističkih ravnih silueta do onih u boji i s potpeticom - postoji dovoljno chic opcija za svakoga. Za večernje prilike kombinujte ih uz midi suknje kako bi se istakao njihov elegantan dizajn, a za dnevne s jeansom za casual izgled. Najbolja stvar? Ovaj model vizuelno izdužuje figuru, a ako nam ne verujete, krenite da pretražujete police omiljenih vam radnji.

 Izvor: ELLE/T.Đ.