Uzbudljive vesti za sve ljubitelje patika: Kith je ponovo oživeo svoju saradnju sa Adidasom, i to u idealnom trenutku! Nova sezonska kolekcija patika u neodoljivim pastelnim nijansama prikazuje bezvremenske Adidas siluete kao što su Samba, AS350, Gazelle Indoor, Handball Spezial, Handball Top i Indoor Super, sve redizajnirane u vibrantnim tonovima Kith kolekcije za leto 2024.

Svaki model je pažljivo izrađen od vrhunske nubuk kože, sa istaknutim Kith logotipom u elegantnoj zlatnoj foliji pored već prepoznatljive Adidasove tri pruge. Samba, Gazelle Indoor i Handball Spezial se mogu pohvaliti vrhovima od antilopa, dok se AS350, Handball Top i Indoor Super razlikuju po perforiranim detaljima na prednjem delu.

Svaki model je ukrašen jedinstvenim ko-brendiranim logotipom kao i ugraviranom zvaničnom godinom lansiranja svake siluete. Pored toga, Kith Classics logotip krasi petu svake patike.

Spajajući komfor, trend i dašak letnjeg stila, ove patike će definitivno imati svoj zasluženi street style momenat. Za sve sneakerheadse koji žele da nabave par, Kith Classics x Adidas Originals kolaboracija za leto 2024. dostupna je putem oficijalnih kanala prodaje.

S obzirom na popularnost oba brenda i limitiranu ponudu ovakvih saradnji, potencijalni kupci trebalo bi brzo da reaguju!

Izvor: ELLE/N.K.