Španski brend Camper je u svojoj skoro 150 godina dugoj istoriji od male porodične proizvodnje, nastale na Majorki, izrastao u planetarno popularni brend obuće.

Nesumnjiva hrabrost da se istupi iz zone komfora jedan je od aduta ovog poznatog modnog brenda, spajajući inovativan način proizvodnje i upečatljiv dizajn.

Tradicija utemeljena u četiri generacije jedne porodice kreira autentične modele koji imaju za cilj da skrenu pažnju na lepotu običnog i izvanrednog fokusirajući se na estetiku i siluete.

CAMPER (3) (1).jpg
Promo 

Svaki komad kolekcije za leto pažljivo je osmišljen, ostajući veran prepoznatljivom duhu i nasleđu brenda. Zahvaljujući kvalitetnom materijalu od kojeg su izrađene, Camper baletanke predstavljaju pravi statement komad koji se podjednako dobro uklapa sa elegantnom, kao i sa ležernom odevnom kombinacijom.

CAMPER (1).jpg
Camper 

Maslinaste baletankeNarandžaste baletankeCrne baletankeKožne baletanke

Savršene modele pronašli smo u letnjoj Camper kolekciji, dok su nam se kao favorit izdvojile Right Nina ženske baletanke u crnoj, maslinastoj i narandžastoj nijansi.

Ove i ostale Camper modele potražite u Camper radnji u Galeriji, kao i u svim Fashion&Friends multibrend radnjama, fashionandfriends onlajn šopu, i na istoimenoj šoping aplikaciji.