Ovog leta, H&M Move predstavlja raznovrsnu kolekciju sportske odeće, prilagođenu stilu života u Parizu. Od joga sesija u Jardin du Luxembourg do odbojke na plaži pored Ajfelovog tornja i modnih šetnji kroz Le Marais, kolekcija H&M Move osiguraće udobnost i šik izgled. Ženska capsule kolekcija biće dostupna na internet stranici hm.com/move od 25. jula.

Kolekcija uključuje crne SoftMove™ helanke za maksimalnu udobnost, kao i lagane biciklističke šortseve, šik capri pantalone i regularne helanke. Zbog toga što su napravljene SoftMove™ tehnologijom, ovi komadi nude mekan završetak, bez šavova i daju osećaj druge kože.

Nova HM Move kolekcija sa Irinom Shayk
H&M 

Kampanju predvodi supermodel Irina Shayk, koja ističe spoj mode i sporta.

“Udobnost, stil i performanse - sve u jednom sportskom kompletu. Inspirisana Parizom, ali savršena za svakoga ko želi da bude aktivan i u stilu”, rekla je Marie Fredros, glavna dizajnerka u H&M Move.

Irina Shayk H&M Move 4.JPG
H&M 

Irina H&M Move 3.JPG
H&M 

Irina H&M Move 1.JPG
H&M 

Irina H&M Move 4.JPG
H&M 

Irina H&M Move 2.JPG
H&M 

Irina H&M Move 5.JPG
H&M 

Irina H&M Move 7.JPG
H&M 

Irina H&M Move 6.JPG
H&M 

Pored SoftMove™ helanki, kolekcija sadrži funkcionalne, ali šik komade kao što su “kettle bottle”, torbu, oversized StormMove™ crvenu parku, narukvicu koja služi i kao teg za zglob, DryMove™ rukavice za trčanje i niz majica, brushaltera i naočara za sunce.

Ova kolekcija nudi ultimativnu kombinaciju performansi i stila za vaš aktivan način života - bez obzira na to kako se krećete.