Najnovije izdanje H&M Move kolekcije inspirisano je HIIT treningom i suprotstavljenim elementima sporta i mode. Uključuje elegantne komplete za vežbanje sa krojevima koji ističu telo i luksuznu odeću za sport u smelim, oversized siluetama, pažljivo izrađenim od materijala koji sadrže DriMove™ i ShapeMove™ i pružaju dodatnu podršku.

Britanska kantautorka RAYE, koja je otelotvorenje ove estetike, udružila se sa H&M Move-om povodom predstavljanja kolekcije. Proslavljena umetnica je u kampanji zajedno sa svoje dve najbolje prijateljice i plesačice koje joj pružaju podršku tokom svetske turneje. RAYE se, takođe, vidi kako vežba i pleše uz instrumentalnu verziju svog hita „Escapism“.

„Stvarno verujem da je pokret za svakoga. Radi se o vašem jedinstvenom putovanju i o tome kako napredujete u životu, i mentalno i fizički. Biti siguran u to ko si i osećati se dobro u sopstvenoj koži zahteva vreme, ali kroz kretanje to je moguće“, kaže RAYE.

H&M Move x RAYE 1.jpg
H&M 

U novoj kampanji, RAYE deli reflektore sa renomiranim napadačem, fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem, koji se pridružio timu H&M Move kao pokretač brenda 2022. godine.

„Kretanje je u mom DNK i nikada neću prestati da idem napred. H&M Move je isti, a ovom kolekcijom zaista podiže odeću za pokret na novi nivo. Snimanje kampanje zajedno sa RAYE bilo je jako zabavno i mislim da je ispalo odlično“, kaže Zlatan Ibrahimović.

H&M Move x RAYE 4.jpg
H&M 

„Ovom kampanjom smo zaista zadovoljni, jer još jednom spajamo svetove sporta i mode, uz pomoć muzičke superzvezde RAYE i sportske legende Zlatana Ibrahimovića, pokazujući da kako god da se krećemo, mi se uvek krećemo“, kaže Henrik Kroon, novoimenovani generalni direktor u H&M Move.

O H&M MoveH&M Move je brend pokreta. Slavimo pokret i pozivamo svet da se kreće. Pružamo modernu, funkcionalnu aktivnu odeću, pristupačnu svima, na održiviji način. Posetite hm.com/move ili pratite @hm_move za više inspiracije.

 Kampanju pogledajte ovde: