Mesec mode...Septembar. Dok se sve(t) ponovo budi u ritmu najvažnijih Nedelja mode koje već sada osvetljavaju put trendovima za nadolazeće sezone, mi se okrećemo domaćoj sceni i dizajnerima čija strast i kreativnost oblikuju našu modnu priču. Među njima, uvek je neizostavno ime Aleksandra Zabunovića, brenda koji je već više od jedne decenije inspirisan lepotom ženstvenosti i putovanjima kroz istoriju umetnosti mode i prirode. 

Uvek jedan korak ispred, ali sa jasnom vizijom i čvrstim vrednostima, dizajner samo za Elle predstavlja pre-fall 2024 kolekciju. Već pri prvom dodiru sa novom linijom, prepoznajemo savršen spoj topline i elegancije, koji ćes nas voditi kroz prelazak sezona uz unikatni šarm. U srcu kolekcije je delikatna lepota latica orhideje, ovog puta u sofisticiranim tonovima koji definišu jesen.

Dosledan svom stilskom pečatu, Aleksandar Zabunović nastavlja da otelotvoruje vanvremensku eleganciju, kreacijama koje odišu sofisticiranošću i iskonskom ženstvenošću. Modeli prezentuju nežne plisirane teksture, jedinstvene printove, uz luksuzni svilenkasti mikado - svratite do njihovog ateljea u centru Beograda kako biste i sami doživeli neverovatni osećaj ove tkanine.

DSC_3382.jpg
Monika Pavlović 

DSC_3162.jpg
Monika Pavlović 

MPP_8604.jpg
Monika Pavlović 

Deviza kvalitet ispred kvantiteta svojstvena je brendu Aleksandar Zabunović, a posebni materijali koje je teško pronaći na drugom mestu jesu odlika koju s ponosom ističu. Oni su pažljivo izrađeni u Italiji, te ujedinjuju tradicionalnu izradu sa savremenim stilom, stvarajući komade koji su istovremeno prefinjeni i udobni. Sve što želimo da čujemo!

MPP_0253.jpg
Monika Pavlović 

DSC_3620.jpg
Monika Pavlović 
MPP_9155.jpg
Monika Pavlović 

Za lokaciju predstavljanja pre-fall 2024 kolekcije odabran je Kalemegdan - savršena kulisa za proslavu spoja istorije i modernog doba. Ova monumentalna lokacija odražava vanvremensku eleganciju kolekcije i dodaje dubinu vizuelnom izrazu Aleksandra Zabunovića. 

MPP_8938.jpg
Monika Pavlović 
DSC_4204.jpg
Monika Pavlović 
MPP_8755.jpg
Monika Pavlović 

Fotografije potpisuje Monika Pavlović, dok svetski model Katarina Ivanovska doprinosi svojom pojavom, donoseći šarm koji je u savršenom skladu sa sa temom sezone.

Modeli iz kolekcije Aleksandra Zabunovića za pre-fall 2024. dostupni su na adresi modnog ateljea u Makedonskoj 21, u Beogradu.