Bilo je ovo leto u znaku Ralpha Laurena. Od dizajniranja uniformi za Olimpijske igre (po deveti put!) do toga da je Polo bio zvanični sponzor na US Openu, ovaj kultni američki brend bio je u samom centru pop kulture, oblačeći najveće zvezde iz sveta Holivuda, sporta i šire.

Sa druge strane, mesec mode je zvanično počeo! Ralph Lauren upravo je otvorio Njujoršku nedelju mode jednim od, brendu svojstvenim, modnim spektaklom. U srcu Hamptonsa, u okruženju konjičkih staza, dizajner je predstavio svoju prepoznatljivu Americanu, sa brojnim slavnim ličnostima u prvom redu, dok su Naomi Campbell, Christy Turlington predvodile pistu.

profimedia-0905159817.jpg
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Konji i jahači su polako šetali u luksuznom konjičkom kompleksu u Bridgehamptonu, dok je Lauren prikazao bele teniske komplete, haljine i jakne, kao i jarke narandžaste, zelene i žute modele za muškarce, žene i decu.

profimedia-0905158613.jpg
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Za svoju reviju za proleće 2025, Lauren je kombinovao svoju Ralph Lauren Collection, Purple Label, Polo Ralph Lauren i dečju odeću.

Videli smo originalne piknik kombinacije sa nežno plavim košuljama, belim pantalonama i šortsevima uparenim sa prugama i jaknama. Takođe, dizajner je prikazao i večernje toalete, uključujući tealtralnu dugu suknju od bisera koju je nosila Naomi Campbell

profimedia-0905160005.jpg
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 
profimedia-0905160015.jpg
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 
profimedia-0905160577.jpg
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

U menswearu, Lauren je ponudio uske pantalone sa manžetnama i color-blocking modele (sećate li se ove tehnike), uparene sa mornarskim jaknama i širokim kravatama preko prugastih košulja.

profimedia-0905160020.jpg
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Dečija kolekcija obuhvata uzrast od predškolaca do tinejdžera. Linija je prepoznatljiva: visoke jahačke čizme, polo majice, mornarske jakne te skraćene bele pantalone.

profimedia-0905158627.jpg
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

U beleškama o reviji, Lauren je napisao da je Hamptons „više od mesta. To je prirodni svet beskrajno plavog neba, okeana, zelenih polja i belih ograda, rustičnosti i elegancije, sa svetlom koje je privlačilo umetnike." Nazvao je ovo letnje utočište Njujorčana „njegovim drugim domom, utočištem i večitom inspiracijom.“

Kako je sunce zašlo, tako je i revija na otvorenom završena, a Laurenovi gosti su se uputili na večeru u čuveni Polo Bar restoran, specijalno postavljen za ovu priliku.

Srećan nam početak fashion meseca!