Kolaboracije luksuznih i street brendova.

Sportske uniforme s ekskluzivnim potpisima.

Logoi velikih modnih kuća na ulicama i sportskim terenima.

Ako smo i malo sumnjali da sinergija mode i sporta doseže nove visine, Olimpijske igre održane u Parizu, nesumnjivo su potvrdile novu eru na globalnoj fashion sceni. Sada, ova priča dobija i lokalni nastavak (kakav smo priželjkivali!).

MONA i Steven Dockman udružili su se u jedinstvenoj kolaboraciji koja spaja najbolje od oba domaća brenda – eleganciju, luksuz i street style udobnost. Dosledni ekskluzivnosti i svojim prepoznatljivim DNK pečatima, sinoć su na specijalnom eventu predstavili i kampanju jedinstvenog vizuelnog identiteta koju potpisuje Stefan Gajić. Pored urbane, underground estetike, naglašeno je i konvertovanje uobičajenog "X" simbola kao oznake kolaboracije, u sofisticiran i minimalistički simbol "+" koji reflektuje suštinu ovog kreativnog spoja – oni se ne ukrštaju, već spajaju i nadovezuju u koherentnu celinu.

U pitanju je svestrana capsule kolekcija čiji se komadi međusobno savršeno nadopunjuju. Uz statement kožne jakne, torbe, kapute i odela koji odišu MONA kvalitetom, tu su i sportske majice, trenerke, duksevi i aksesoari efortless komfora koji se više ne nosi samo na ulici, već i u specijalnim prilikama. Paleta je svedena i neutralna (as we like it the most!), stil minimalističan, a mi smo već dodali u korpu svoje favorite.

MONSTA-5.jpg
mona 

MONSTA-7.jpg
mona 

MONSTA-19.jpg
mona 

Osećaj funkcionalnosti prisutan je u svakom kroju, dok je statement efekat zagarantovan – svaki od ovih komada dizajniran je da traje i odoleva trendovima. Krajnji efekat kreirate vi – dodatkom svoje ličnosti za autentičnost koja se izdvaja u masi. Samo odvažno, neustrašivo, bez osvrtanja na konvencije i društvene norme. Neka vas MONA i Steven Dockman inspirišu na bezbrojne modne igre ove jeseni.

U galeriji ekskluzivno pogledajte čitavu kolekciju, dostupnu na Mona i Steven Dockman vebsajtovima, kao i u radnjama.

mona Spoj luksuza i street wear-a.