Dizajnerka najpoznatija po svojim prelepim toaletama koje su nosile Renee Zellweger, Amy Adams i Tina Fey, navodi da se lično oblači dosta jednostavnije i najviše preferira belu košulju.

"Obožavam bele košulje, nosila sam ih čitavog života. One čine da se osećam sigurno i mogu se upariti sa bilo čime. Ženstvene su i kada ujutru postavim sebi pitanje šta ću da obučem shvatam da je bela košulja najbolji izbor. Kada su košulje u pitanju inače nosim predivne uspomene, jer smo ih svi u školi nosili, sećam se kako su uvek morale biti spremne i perfektno ispeglane", otkrila je Carolina za aarp.org - "Odlično se slažu sa kratkim suknjama, pantalonama pa čak i dugim suknjama. Veoma su koketne jer obasjavaju lice"

Ipak, sedamdesettrogodišnja Carolina ne smatra da stil proizilazi iz odeće već iz toga kako se ta odeća nosi.

"Pravi stil novac ne može kupiti. Stil je nešto suptilno što se pokazuje samo kroz detalje. Odeća mora da bude uredna, dobro ispeglana, dugmići da su u savršenom redu. Jer, šta vam vredi da obučete preskupu haljinu ako joj fali dugmence ili je izgužvana? Ili da nosite zaista skupe cipele koje su prljave i izlizane?"