Raf Simons je prošlog meseca zamenio Johna Galiana na mestu umetničkog direktora Diora, nakon što je Galiano prošlog marta otpušten posle svojih antisemitskih izjava. Od tada je prošlo više od 13 meseci, ali Sidney Toledano, predsednik i izvršni direktor kompanije je izjavio kako nikad nisu nameravali da nastave poslovanje bez umetničkog direktora, kao što se šuškalo, nego da su pažljivo birali.

"Umetnički direktori i njihova harizma su ti koji se probijaju, ali je veoma bitan način na koji to rade. Uloga umetničkog direktora za lifestyle brend koji uključuje sve aspetke života kao što su odmor, sport i tako dalje, drugačija je od uloge umetničkog direktora luxury brenda. Oni treba da budu otelotvorenje brenda i da pomognu kupcima da ga razumeju", izjavio je Toledano za Financial Times.

Nakon skandala sa Galianom, marka je bila pod kontolom dizajnera Billa Gayttena, tokom čega se prihod povećao za 30 odsto.  Ipak, Sidney je priznao da uspeh brenda pre svega zavisi od kvaliteta proizvoda, a ne od preterane ukrašenosti.
"Kada je preterivanje ukrašavanja prirodno, onda je u redu, ali ako nije, može samo da bude kontraproduktivno i onda ga je bolje izbegavati. Na kraju krajeva, luksuz brenda zavisi od rada dizajnera, a ne od toga koliko se njegovo lice pojavljuje na posterima."