Pedesetjednogodišnja glumica će učestvovati u produkciji umetnice i fotografa Katerine Jebb, koja živi i radi u Parizu. Film će biti sniman tokom proba za "The Impossible Wardrobe", poslednji modni performans reditelja Olivier Saillarda.

Kako WWD prenosi, Tilda će nositi beli laboratorijski mantil u kompletu sa belim rukavicama i visokim štiklama. Kratki film pod nazivom " The Future Will Last a Very Long Time" biće prikazivan svake noći tokom trajanja festivala savremene umetnosti u Francuskoj poznatog kao Festival d'Automne à Paris.
Tilda će u filmu dok pretura po arhivi Musée Galliera prikazivati odevne komade poput kaputa Madeleine Vionnet, koji je nekada pripadao američkoj spisateljici Natalie Clifford Barney.

Legendarna lica iz istorije, kao što su Napoleon Bonaparte i Sarah Bernhardt, prikazivaće se na Tildinom telu i iza nje.

Škotska glumica je poznata po svojoj ljubavi prema ekscentričnim dizajerima i nedavno je izjavila da je srećn što postoje ljudi koji žele da dizajniraju odeću za nju. "Srećna sam što ukoliko se pojavim negde u starim pantalonama imam prijatelje koji će mi poslati kutije pune svečanih haljina. To je kao Pepeljugin kompleks! Moji prijatelji se trude da izgledam moderno, ne ja", rekla je Tilda.