Australijanska pevačica, koja ima sopstvenu modnu liniju Project D u saradnji sa kreatorkom Tabithom Somerset Webb, smatra da je za žene bolje da se pokriju na plaži nego da sve odmah pokažu, jer je to dobro kako za kožu tako i za samopouzdanje.

"Kada je reč o plažnoj modi (i svakoj drugoj, da budemo iskreni) – više je bolje. Delić kože i nagoveštaj dekoltea mogu biti mnogo privlačniji  nego utegnuti se u dva broja manji bikini. Da ne pričam koliko je bolje za kožu", istakla je Dannii u britanskom Glamour magazinu.

"Kaftan i letnja duga haljina najbolji su prijatelji devojaka na plaži, jer vam dozvoljavaju da se komotno šetate od bazena do beach-bara."

Ipak, Dannii, čije kreacije su nosile Pippa Middleton i Elizabeth Hurley, takođe je fan tankini kupaćih kostima, jer su jednostavni ali ne i ograničavajući.
"Tankini, dvodelni kupaći kostim sa majicom na bretele umesto gornjeg dela, sjajna je alternativa za tradicionalni bikini jer vam pruža jednostavnost jednodelnog kupaćeg kostima bez ograničenja koje nekada osećate u njima", rekla je Dannii.