Revija Philipa Treacya, inspirisana Michaelom Jacskonom, prva je njegova revija u Londonu nakon decenijske pauze. Lady Gaga je reviju otvorila rečima: "Dame i gospodo, najveći kreator na svetu: Philip Treacy," i nastavak revije gledala iz prvog reda u društvu manekenke Kelly Brook, Dite Von Teese i glumice iz serijala ‘Sex and the City” – Kim Cattrall.

Treacy je iskoristio svoju prvu reviju u Londonu nakon dugačke pauze kako bi odao počast pokojnom pevaču hita “Thriller”, a na jednom šeširu našao se i mali luna park poput onoga koje je preminuli pevač imao na svom imanju “Nedođija”.

Kreator, poznat po svojim nesvakidašnjim kreacijama poput šešira u obliku perece koji je nosila princeza Beatrice na kraljevskom venčanju princa Williama i vojvotkinje Catherine – za ovu reviju zaposlio je samo tamnopute manekenke, poput Jourdon Dunne i Alek Wek.

Nakon revije, Phillip je proslavio svoj povratak na Londonsku nedelju mode prisustvujući afterpartiju u klubu Maddox u Londonu gde su gosti – među kojima su bili Grace Jones, Dita Von Teese i član grupe One Direction – Niall Horan – ispijali koktele od Ciroc vodke, začina i kisele vode.