Stilista i dizajner koji je dolazak u francusku modnu kuću najavio revijom J/Z 2011, na kojoj je sarađivao sa Lady Gagom, njegovom bliskom prijateljicom, podneo je ostavku na mesto dizajnera posle samo dve godine.

„Nicola je postigao naš glavni cilj tako što je doneo svoju energiju u brend. Sa talentom za komunikaciju i vizijom modernog dizajna, on je privukao novu publiku što je, nesumnjivo, bilo presudno za strategijsku budućnost modne kuće. On će uvek ostati važan deo Mugler nasleđa i poznat kao sila koja nas je vinula u visine“, izjavio je Joel Palix, predsednik Clarins Fragrance Group i generalni direktor Muglera, dodajući da će novi strategijski plan za brend, koji se polako ali sigurno i uspešno gradi, biti najavljen uskoro.

Kako prenosi WWD, Nicola će se pridružiti Dieselu na mestu art direktora, potvrđeno je danas. „Konačno sam pronašao nekog „ludog“ kao ja, izjavio je Renzo Rosso, osnivač Diesela i dodao da će Nicola biti zadužen za ceo imidž brenda – proizvode, komunikaciju, marketing i dizajn“.