35-godišnja muzička zvezda je u razgovoru za Look magazin, rekla da u najpoznatijim ulicama Velike Britanije postoje butici u kojima se prodaje odeća za svačiji ukus po vrlo pristupačnim cenama.

Zgodna crnka je naglasila da ponuda odeće u Engleskoj pruža mogućnost svima da eksperimentišu sa svojim osećajem za modu i pronađu svoj, jedinstveni stil.

"U Engleskoj postoji veliki izbor pristupačne odeće, posebno u Londonu gde su glavne "modne" ulice pune trendi, fantastične odeće, i nudi ono što u L.A. možemo da nađemo po daleko većoj ceni."

Nicole koja je u poslednje vreme najviše aktivna kao sudija u šou "The X Factor" je takođe spomenula da veruje kako je konstantna promena temperature i veliki broj kišnih dana u Engleskoj takođe doprineo odličnom "britanskom" stilu, jer su ljudi navikli na slojevito oblačenje.

Pevačica je pohvalila i britanski street style u kojem je naglasila da se vidi raznovrsnost i individualnost, kreativnost koja inspiriše dolazeće generacije.

"Sve je daleko više eklektično i inspirativno od onoga što imate prilike da vidite u Los Anđelesu. Vizualno je zanimljivije, ali ubeđena sam da vremenske prilike definitivno pomažu jer vam je potrebno da kombinujete nekoliko komada odeće skoro svaki dan."