Keira Knightley i James Righton koji su se venčali početkom ove godine u Provansi, vole da drže svoju vezu daleko od javnosti. Međutim njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu u Londonu povodom humanitarne gala večeri privuklo je pažnju svih prisutnih.

Keira je za ovu priliku izabrala da po treći put zablista u svojoj Chanel Haute Couture venčanici, na taj način pokazujući ženama kako je lako namenske toalete nositi u više prilika. Portparol Chanela potvrdio je da haljina zaista jeste ona koju je nosila na dan venčanja. Glumica je ovaj put prilagodila tako što je ispod nje obukla bluzu dugih rukava od providnog tila ukrašenu u predelu grudi.

Njen izabranik i frontmen grupe The Klaxons, James Righton stilski usklađen sa Keirom obukao je teget odelo sa leptir mašnom uz crne cipele, poštujući aktuelne modne trendove.

Keira i James venčali su se u maju na jugu Francuske, u privatnoj atmosferi sa pedesetak zvanica. Glumica je posebno pohvaljena za izbor outfita koji je činio Chanel haljinu, cipele, klasičan blejzer, kao i Ray Ban wayfarer naočare.

Čak je i sam Karl Lagerfeld bio opčinjen lepotom čitave ceremonije.

„Ovo je najnepretencioznije venčanje ikada. Čitava atmosfera bila je opuštena. Smatram da je bilo savršeno. U ostalom, oni žive zajedno već neko vreme. Ona nije mlada devojka od 18 godina koja prvi put sreće svog muža. Nije ni devojka sa sela. Da. Svdela mi se ta jednostavna dobrodušnost celog venčanja“, rekao je Karl Lagerfeld.

Pogledajte kratkometražni film Once Upon a Time sa Keirom Knightley kao Coco Chanel iza kog stoji Karl Lagerfeld.