Ex Spice girl, sada modna dizajnerka svetskih razmera saopštila je da će tokom januara svim ljubiteljima mode pružiti jedinstvenu šansu da zavire „iza kulisa“ priprema kolekcije za njujorški Fashion week sezone jesen / zima 2014.

Ako se pitate kako je ovo moguće, odgovor ćete pronaći u dobro poznatom internet sredstvu komunikacije – Skype – u. Projekat zvanično stupa na snagu u januaru 2014, i javnosti će otkriti Victoria – ino fenomenalno putovanje ka uzdizanju ličnog brenda na još viši nivo.

„Od iskre koja je pokrenula njen biznis, inovacije, saradnje, preduzetništva i njene neverovatne sposobnosti da ojača kreativnost i vodi posao širom sveta, priča o Victoria Beckham brendu biće ispričana na do sada neviđeni način“, rekao je tim Skype – a.

Ako dobro pratite, ovo znači da ćemo videti Victoria – u Beckham u svetlu u kom do sada nikada nije viđena, kako priprema kolekciju za sezonu jesen / zima 2014 za Fashion Week u Njujorku, kako vodi posao, razgovara sa saradnicima... Ima još...

Nakon Fashion Week – a, imaćemo priliku da čujemo Victoria- u kako priča o svojoj modnoj imperiji, kroz panel „In Conversation With“, prilikom kog ćemo imati priliku da postavimo i sami pitanja.

Victoria je već na svojim društvenim mrežama počela sa nagoveštajima kako će čitav projekat izgledati. Spremite se za jedinstveno putovanje...