Umesto da odaberu za svoju kampanju aneku poznatu, proverenu manekenku ili muzičku zvezdu, kao što većina dizajnera praktikuje da uradi, sestre Olsen su odlučile da budu totalno drugačije i autentične...

Zato, ne bi trebalo da nas čudi što su odlučili da zvezda njihove kampanje za Pre-Fall 2014, bude žena koja iza sebe ima uspešnu karijeru stilistkinje i modela, Linda Rodin.

65-godišnja manekenka je pozirala za lookbook kolekcije, pored znatno mlađih manekenki Ursule Walis i Esther de Jong, koje su ostale u senci poznate stilistkinje koja je dominirala specifičnim, smelim izgledom.

Rodinka je odlično prenela taj provokativan look koji Olsenove neguju u svojim kreacijama ravnog, oštrog kroja, pozirajući u trapez kaputu, tunika-haljinama i blejzerima u zagasitim nijansama sive, plave i naravno crne.

Linda Rodin se proslavila početkom osamdesetih radeći kao modni urednik u magazinu Harper’s Bazaar, a potom je radila kao stilista Madonne i Gisele Bundchen. Danas se najviše bavi svojom linijom za negu lica koja nosi njeno ime Rodin, koja je postala instant popularna zahvaljujući Olio Lusso ulju za lice.