Nekako u senci koleginice Sarah Jessice Parker čija je kolekcija cipela izazvala dosta buke i komentara, Cameron Diaz je lansirala kolekciju obuće u kojoj dominiraju prilično seksi modeli u kojima možemo da se zamislimo, stilizovana u bilo koji autfit!

Poznata glumica je još letos postala umetnički direktor brenda Pour La Victorie i njena linija cipela upravo je lansirana pod tim istim imenom.

Holivudska zvezda koja je relativno skoro objavila knjigu o fitnes i beauty savetima je istakla na promociji linije da je jako puno naučila tokom samog procesa rada jer nije imala prethodno modno iskustvo.

"U filmskoj industriji se sve brzo menja, posebno posljednjih godina. Kompletna kampanja za neki film se snima bukvalno pre nego što je film snimljen. U modi je ipak sve daleko brže, kolekcije se dizajnirao jedna za drugom i morate da reagujete brzo, ideje moraju odmah da se realizuju. U modnoj industriji nema vremena za razmišljanje, za čekanje. Na to nisam navikla ali se trudim, uz pomoć kreativnog tima u PVL da se što pre adaptiram", izjavila je Cameron. 

Predstavljena kolekcija u kojoj dominiraju poluduboke cipele s otvorenim prstima i tankim kaiščićima neutralne, nude ili crne boje već je naišla na odlične komentare. Kako se vama dopadaju cipele s potpisom slavne glumice?