Da Cara može da bude stilizovana u vrlo elegantnu, svedenu i ženstvenu kreaciju pokazalo je venčanje Chloe Delevingne sa agentom nekretnina Edom Grantom.  

29-godišnja starija sestra poznate britanske manekenke je svoje venčanje priredila u londonskom Zoološkom vrtu, a vrlo intimnom i srećnom događaju je prisustvovala kompletna Delevingne familija, na čelu sa slavnijim Chloenim sestrama: Poppy (27) i Carom (21).

Chloe koja je u 22 nedelji trudnoće  je nosila belu venčanicu raskosnog volumena uparenu sa belim krznom, dok su njene sestre bile obučene u krajnje različite ali opet vrlo elegantne, večernje haljine.

Kao prava ambasadorka Chanela, Poppy je izgledala nalik nekoj pripadnici kraljevske porodice stilizovana u mornarsko plavu haljinu koju je uparila s elegantnom jaknom od buklea i Jimmy Choo torbicom. Za razliku od nje, Cara je izabarala asimetričnu crnu, jednostavnu haljinu koju je iskombinovala  s kaputom u camel boji s potpisom brenda Burberry Prorsum.

Odmah nakon venčanja, Cara je postovala fotku venčanog para na svoj Instagram profil uz propratni tekst: Kakav divan dan!