Novoj IT curi Holivuda možda dobije Oskara za epizodnu ulogu u filmu 12 years a slave, ali ako pitate mnoge modne kritičare ona je već dobila Oskar za stil.

Od trenutka kada je zablistala u Ralph Laurenu na Golden Globes dodeli, do prekrasne tirkizne Gucci haljine koju je prošetala na SAG dodeli nagrada, Lupita je brzinom munje postala devojka čiji stil očarava i one koji su uglavnom ravnodušni i totalno nezainteresovani za modu.

Zato ne bi trebalo da nas čudi što je upravo Lupita osvanula na naslovnici duplog specijalnog izdanja NewYork magazina posvećenom modi, odnosno prolećnim kolekcijama.

Tridesetogodišnja glumica koja obožava jarke boje, izgleda očaravajuće dok pozira za naslovnicu u crveno-beloj haljini s potpisom Stelle McCartney.

U intervju koji je ispratio naslovnicu Lupita je pričala o svom detinjstvu, kako je to plesati sa Michaelom Fassbenderom i kakav joj je trenutno život u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ako je i zaobiđe najprestižnija nagrada, Lupita će verujemo još dugo dominirati na sceni stila svojom gracioznom pojavom, u to ne sumnjamo.