North West iz dana u dan dobija stajliš poklone koje ozbiljno prete da ugroze status Beyoncine ćerkice Blue Ivy. Poslednji specijalni poklon koji je malena North dobila je majica sa slikom njene mame, Kim Kardashian.

I iako biste pomislili da iza poklona stoji tata (mada, to bi isto bilo čudno pošto od njega očekujemo majicu s njegovim likom) ili neka Kimina drugarica, ovaj fashion poklon je darovala nezvanična kuma male North, Carine Roitfeld koja ne krije da je jedna od najboljih prijateljica poznate zvezde iz sveta mode.

Francuska ikona stila nije razmišljala ni tren (nalik Anni koja još razmišlja, ali se čini da je ona korak od odobrenja kada je u pitanju naslovnica sa Kim) pa je svojoj dragoj prijateljici dala svojevrstan kompliment kada se Kim našla na naslovnici Carininog magazine CR Fashion Book u septembru 2013. godine.  

Da prijateljstvo još traje svedoči upravo ova majica koju je Carine poklonila ćerkici od Kima i Kanye Westa a na kojoj se nalazi print s majčinom sada već legendarnom naslovnicom.

North je inače već beba sa statusom fashion koja dobija poklon od Kenza, Stelle McCartney i Diora a njen garderober već sada bi posramio mnoge daleko odraslije osobe.