Nakon što su nas oduševile njegove penaste, elegantne venčanice, Zac Posen nam je priredio još jedno oduševljenje prezentujući više nego glamuroznu reviju u kojoj su dominirale haljine svih formi, prevashodno osmišljenje za pohod u noć, izlazak, zavođenje.  

Od boja najviše smo videli paletu ponoći: neutralnu sivu, mornarsko plavu, mirnu zelenu, boju cigle u miksu sa brodom i, naravno, crnu.

U svetu krojeva, Zac je ostao veran svojim „proverenim“, klasičnim: uzane koktel haljine neobične linije dekoltea, slip haljine, raskošne balske haljine koje asociraju na one koje su princeze iz Dizni crtanih filmova volele da nose i koje ćemo sigurno videti na nekom crvenom tepihu ili gala večeri, ko zna, možda i u režiji Michelle Obame.  

Od svih modela, najveću pažnji svih prisutnih ali i kritičara je imala haljina u boji crvene zemlje koju je prošetala Coco Rocha: jednostavna uzana svilena haljina sa spuštenim ramenima i naglašenim bokovima. Magic! 

Jesenjom kolekcijom poznati dizajner je još jednom dokazao da je u svetu američke mode neprikosnoveni vladar glamuroznih toaleta...