Đorđe je, zajedno sa još samo troje dizajnera, odabran između 290 kandidata. 

Žiri je imao prilike da se uveri u kvalitet dela njegove kolekcije koju su videli uživo kao i priložene skice. Njegov rad je okarakterisan kao nešto novo i uzbudljivo, a žiri je konstatovao da njegov rad predstavlja i novu eru i potpuno novi talas u modi. Kuriozitet je svakako i to što je i italijanski magazin Vogue koji od početka prati rad nekoliko naših dizajnera, George-a markirao kao dizajnersku zvezdu koja obećava.

U svojoj novoj kolekciji NetWork George Styler je odevnim predmetima od trikotaže pokušao da prikaže različite tipove mreža kao asocijaciju na društvo u kome živimo i radimo, ali i veliku povezanost kultura i običaja.

Naziv nove kolekcije je “NetWork” (engl. network – mreža, work – rad) kako zbog prepletaja koji je sastavni deo njegovog stvaralaštva, tako i zbog različitih vrsta mreža - odnosa koji povezuju ljude i kulture, i asocijacija na sistem u kome živimo i radimo.

Dominantni materijal i ove kolekcije je trikotaža ukombinovana sa 3d materijalima i najmodernijim tehnikama štampe, stvarajući paralelu između prošlosti i budućnosti, otmenog i alternativnog, orijentalnog i zapadnjačkog, kopnenog i vodenog.

Jedan deo kolekcije radio je u saradnji sa kompanijom Sirogojno,a frizure za njegovu reviju potpisuje Darko Pandurski- Ucha Hair.

George Styler je diplomirao dizajn tekstila i dizajn odeće na Visokoj tekstilnoj školi za dizajn, tehnologiju i menadžment. U februaru prošle godine predstavljao je Srbiju na International Fashion Showcase izložbi tokom trajanja London Fashion Weeka gde je oduševio londonsku publiku , a njegove kreacije krasile su naslovne strane i editorijale mnogih svetskih magazina.

Samo godinu dana kasnije izabran je da jedini iz ovog dela Evrope prikaže svoju reviju na London Fashion Week-u kao Ones to Watch pobednik sezone.

Žiriju koji su činili  modni eksperti i urednici vodećih modnih magazina se najviše dopao njegov jedinstveni stil i neobičan način korišćenja folklornih elemenata iz Srbije koje je kombinovao sa stilovima iz drugih krajeva sveta.