Kada se udruže dva ovako cool brenda kao što su Adidas i Topshop, krajnji rezultat mora da bude odlučan! Ukratko: Ne očekujemo ništa ispod odličnog!

Kreativni tim Adidasa je zajedno sa poznatim britanskim brendom Topshop osmislio kolekciju od 20 modela koju je nazvao Topshop X Adidas Originals.

Zajednička kolekcija obuhvata nosive i udobne modele kao što je sivi duks sa kapuljačom, ili šorts u nežnoj boji breskve, plus klasične pamučne majice sa čarobnim printom glavnih simbola Londona, za koje je posebno zaslužan dizajnerski tim ispred Topshopa.  

Obuća je takođe deo kolekcije i čine je zanimljive, stajliš patike u kombinaciji kože i cvetnog printa, ali i metaliziranih detalja.

Kate Phelan, kreativna direktorka Topshopa je izjavila kako se nada da će svi videti ženstvenu stranu unutar klasičnih, sportskih modela.

Kolekcija će se naći u prodaji od 20. marta u odabranim prodavnicama Topshopa u Britaniji i još 64 internacionalne prodavnice, uz mogućnost online kupovine putem topshop.com i nordstrom.com, ali i Adidasovih 80 online prodavnica.

Cene su krajnje pristupačne, od 35 funti za pamučne majice do 135 funti za patike.