Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesti

Micaela Erlanger: Stilistkinja sa kojom svi žele da rade!

Autor Ana Dodig
Autor Ana Dodig

Sa njom žele svi da rade od kada je od relativno neprimetne Lupite, napravila kraljicu crvenog tepiha i ženu čiji stil svi hvale!

Izvor: Foto: Instagram/Hollywood Reporter

Ona je trenutno jedna od najpoželjnijih stilistkinja na svetu, a tome je znatno doprineo njen angažman kod dve i te kako stajliš dame, Lupite Nyong’o i britanske glumice Michelle Dockery, poznate po ulozi u tv seriji Downtown Abbey.

Na tradicionalnoj listi časopisa Hollywood Reporter, Micaela Erlanger je suverena vladarka mesta broj 3 na listi od top 25 stilistkinja u svetu!

Simpatičnoj devojci koja stoji iza najvećeg broja autfita nove zvezde Holivuda, šarmantne Lupite, iz dana u dan, cena angažmana raste, kada neka njena “štićenica” prošeta svoj novi glam autfit.

Da trenutno proživljava svoje najbolje trenutke u dosadašnjoj karijeri, svedoči i naslovnica pomenutog magazina na kojoj je Micaela je društvu Lupite i Michelle.

Micaela je uspela da od relativno nepoznatih glumica “napravi” žene koje dominiraju crvenim tepihom, i koje konstantno hvale redom ne samo dizajneri, već i kritičari ali i svi ljubitelji dobrog stila.

Pitamo se koja će sledeća klijenktinja da zablista vođena stručnim okom i osećajem za modu sada već slavne Micaele?

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity