Čini se da je mala Emma Watson konačno uspela da ostavi iza sebe ulogu znatiželjne Hermione Granger i odraste u prelepu, mladu ženu besprekornog stila koja izgleda samouvereno, seksi i koja je spremna da pokori filmski svet.

Britanska glumica koja je glavna zvezda američkog, aprilskog Elle izdanja se ovih dana pojavila na berlinskoj premijeri svog najnovijeg filma Noah u   čarobnoj, šifon haljini modro plave boje koja se na leđima spaja u neobičnu, šarmantnu mašnu koja više otkriva, nego što skriva, s potpisom dizajnera Wesa Gordona.

Kompletan look Emma je zaokružila s puštenom, zalizanom kosom, crvenim ružem i sitnim minđušama u smaragdno zelenoj boji. Efektan i dramatičan look koji je sve prisutne oduševio i podsetio na Emmin autfit sa dodele Golden Globes nagrada, kada se pojavila u haljini s pantalonama, slične, teget boje.

U intrevju za Elle, mlada glumica je pričala upravo o svom novom filmu koji je već sada izazvao kontroverze ali i napade, kako muslimana tako i hrišćana, shodno činjenici da je kompletna radnja fokusirana na bliblijsku figuru Noah.

U filmu pored Emme glume i Jennifer Connelly i Russell Crowe, a film je već zabranjen da se prikazuje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.