Na modnom Vogue festivalu koji se ovih dana održava u Londonu, prodefilovalo je nekoliko slavnih modnih imena.

Bilo da su dolazile u statusu gostujućeg predavača na mnogobrojnim diskusijama ili da su samo posetile možda i najjači modni festival u Evropi, devojke poput Miroslave Dume (od glave do pete u Valentinu), Naomi Campbell, Karlie Kloss, Pixie Geldof, su se potrudile da prošetaju možda i najstilizovanije kreacije do sad.

Ipak, jedna je uspela da zaseni ostale. Za mrvicu, ali opet ...

Zanosna Rosie nema samo neverovatno vitko telo, već i neverovatno dobru garderobu i osećaj za seksi, ali elegantan stil.

Vodeći se time da je pastel u modi, ali i da njenom ružičastom tenu i zlatnoj kosi stoji odlično, Rosie se pojavila na Vogue festivalu u plavkastosivoj mini- haljini neobično fluidno-uzanog kroja s potpisom Mariousa Schwaba.

Trijumf elegantnosti koji je manekenka uparila s klasičnim zelenkasto nude salonkama Pigalle (Louboutin) i blejzerom u nežno ružičastoj boji.

Njena kolegnica Jourdan Dunn je demonstrirala da crna koža nikada ne izlazi iz mode pojavljujući se u kožnoj polukružnoj mini suknji (Louis Vuitton), dubokim kožnim čizmama (Rupert Sanderson) na šniranje, sivom puloveru (Louis Vuitton) sa sitnim biserčićima i svetloplavoj jaknici (Fay). Seksi i chic.  

Naomi je takođe privukla pažnju pozirjaući u mini haljini Alexandera McQuenna, i jakni u stilu osamdesetih s geometrijskim printom. Britanska manekenka je s Francom Sozzani pričala o tendenciji da se manekenke „svih boja“ kože nađu na pisti u većem broju. Legenda, to je Naomi.  

Za razliku od Naomi i Jourdan, druga britanska IT cura, Alexa Chang je odlučila da se obuče u casual trenč koji je uparila sa haljinom-tunikom i poludubokim čizmicama u zelenkastosmeđoj boji (Saint Laurent).