Kao pravi borac koji ne posustaje i koji se bori do kraja, Georgia je uspela da obezbedi svoje mesto u modnoj industriji. Zato, ne bi trebalo da nas čudi odluka američkog dizajnera Marca Jacobsa da ovoj platinastoj lepotici dodeli glavnu ulogu u njegovoj najnovijoj kampanji.

19-godišnja ćerka manekenke Jerry Hall i frontmena Rolling Stone, Micka u Jacobsovoj kampanji koristi svoju prirodnu i egzotičnu lepotu ne bi li u paru sa slavnim dizajnerom u kampanji Fight Like a Girl prikupila pare za organizaciju Fashion Targets Breast Cancer.

Simpatična Georgia reklamira vesele, luckaste torbe stilizovana u belo-crvene bokserske rukavice.

„Imala sam nažalost u porodici, kada je sestra bliznakinja moje mame, tetka Terry obolela od raka 1998. godine, priliku da vidim koliko ova strašna bolest utiče na celu porodicu i koliko je potrebno oboleloj osobi pružiti podršku ali i adekvatnu negu i terapiju. Kasnije je takođe moj deda umro od raka....“

Devojka koja se od svoje 16. godine bavi modelingom ( prva revija Vivienne Westwood) i koja obožava da praktikuje Tai Chi vežbe, nije mogla da bude bolji izbor za kampanju koja se zove Fight Like a Girl.