Glamurozno veče koje je organizovao brend Jimmy Choo na čelu sa kreativnom direktorkom Sandrom Choi na Beverli Hilsu, okupilo je veliki broj fashionista, među kojima su bile Poppy Delevingne, Solange, Jaime King, Emmy Rossum i mnoge druge it dame...

Pažnju su nam ipak najviše privukle Beyonceina mlađa sestra i graciozna Kate Bosworth. Dok je Solange izabrala IT boju za proleće, narandžastu (oversize blejzer s potpisom kuće Acne Studio i drapiranu suknju), američka glumica se odlučila za suptilniju, ali jednako atraktivnu i aktuelnu, belu.

Samo nekoliko dana nakon što je ludovala sa suprugom na festivalu Coachella (većina je njen boho look iskritikovala), glumica se pojavila u svežem i elegantnom izdanju na pomenutom glam događaju u toaleti s potpisom Diora.

Satenska bela haljina bez rukava i zatvorenog dekoltea sa suknjom koja se blago širi u elegantnim volanima, midi dužine, ima tek sitne ukrase u gornjem, grudnom delu koji najviše podsećaju na sitne deteline.

Kompletan look Kate je upotpunila crvenim ružem, puštenom, ravnom kosom koju je nosila s desne strane, clutch torbicom (Calista) i salonkama u metalik zelenoj boji (Jimmy Choo Anouk).