Vojvotkinja od Kembridža trenutno boravi u Australiji, a njeni svakodnevni izleti svojevrsna su prezentacija elegantno-ležernog stila koji je nekako ispao važniji od svrhe njenog putovanja. (Btw, zašto je uopšte tamo?)

A izbor dizajnera? Pa Roksanda Ilinčić, pod obavezno.

I dok je pre nekoliko dana nosila jarko žutu haljinu iz aktuelne kolekcije čuvene dizajnerke, ovaj put je odlučila da se podseti starih dobrih krojeva, umerenijih nijansi (jer, ipak je prošli put dobila komentar da izgleda kao banana).

Kate se danas odlučila za jednostavnu i elegantnu haljinu u bež boji, sa Roksandinim potpisom, u kojoj smo već imali priliku da je vidimo u Los Anđelesu 2011. godine. Savršenu vojvotkinjinu liniju, naglasio je kaišić u nešto svetlijoj nijansi, a celu kombinaciju Kate je upotpunila bež salonkama.

Zapravo, danas se Kate iz nekog razloga oseća posebno nostalgično, pa je odlučila da ponovo obuče još jednu staru haljinu – sa potpisom brenda Hobbs, koju je kupila 2012.

Za stajliš Kate nije ništa neobično da reciklira autfite, a i zašto vojvotkinja ne bi mogla da ima svoje omiljene komade?