Šarmanta Georgia koja se na Met Gali pojavila u Muglerovoj crnoj kreaciji, nastavlja stopama svoje majke, ali i glumica Naomi Watts i Eve Mendes, koje su pre nje promovisale pomenuti parfem. Zgodna mama je bila lice Angela od 1995. do 1997. godine.

"Moja mama je bila svojevremeno muza Muglera. Otvarala je i zatvarala nekoliko njegovih revija za redom. Za parfem me vežu divne uspomene i to najviše zahvaljujući maminoj i Muglerovoj saradnji. Ponosna sam što imam priliku da budem ambasador parfema kog je i moja mama promovisala, “ izjavila je Georgia samo nekoliko dana pošto se premijerno pojavila u kampanji za Just Cavalli.

Iza prve fotografije kampanje koja će se pojaviti u print izdanjima fashion magazina, stoji fotograf Sølve Sundsbø, a kompletnu kampanju možemo da očekujemo u periodu između juna i septembra, ako je suditi prema napisima sajta WWD.

"Bilo je zabavno raditi ovu kampanju. U jednom trenutku sam bila prekrivena plavom bojom i šljokicama."

Angel je inače prvi parfem koji je dizajner lansirao na tržište parfema. Mugler ga je predstavio daleke 1992 .godine i od tada spada u top 10 najprodavanijih parfema na svetu.