Četrdesetjednogodišnja zvezda će lansirati unisex parfem pod imenom Girl zajedno sa Comme des Garçons, i priznaje da teži da sarađuje samo sa najboljima u poslu, kako bi mogao da nauči neke od njihovih veština.

„Kada sarađujem sa brendovima, onda to radim samo sa uglednim majstorima, kako bi mogao da iskusim pravu svrhu saradnje a to je prvenstveno učenje. Zbog toga radim samo sa velikanima“, rekao je Pharrell.

Autor velikog hita pod naslovom Marilyn Monroe, nedavno je lansirao liniju sportske odeće zajedno sa brendom Adidas, kao i njegovu I Am Other kolekciju za Uniqlo, a nagovestio je da će u budućnosti verovatno težiti ostvarenju nekih novih saradnji.

„Radim sa majstorima prvenstveno jer mi to omogućava ne samo da ih upoznam kao ljude, već i da iskusim njihovu formu umetnosti i njihovu veštinu. To je sjajno“, rekao je za WWD.com.

Pharrellov parfem poseduje note belog bibera, irisa, štirka i ljubičice, i kako je objasnio, ono što ga je navelo da poželi saradnju sa Comme des Garçons jeste njihovo umeće da stvore miris na bazi drveta za Wonderwood.

„ Bio sam zaljubljen u njihovu sposobnost da dostave miris drveta masama na način na koji su to učinili“, dodao je Pharrell.