Ove godine prvi put je učestvovala u Dizajnerskom mesecu i tvrdi da je oduševljena helankama koje je za nju kreirala Verica Rakočević.

Story: Koliko vam se dopada to što su helanke koje promovišete unikat?

- Volim da ih nosim jer idu uz sve varijante, od dnevne do večernje, kao i sportske i kežual. Dakle, šta god vam padne na pamet. Ono što je posebno na ovim helankama jeste print potpis Verice Rakočević. Mogu da se nose u svim prilikama, i to je ono što ih čini jedinstvenim.

Story: Jeste li ranije pratili Veričin rad?

- Prvi put sarađujemo na ovaj način iako pratim njen rad već neko vreme. Čast mi je što je odabrala baš mene. Odmah smo se složile i imale smo istu viziju, tako da je na snimanju bilo veoma ugodno.

Story: U čemu se vi osećate najseksepilnije, a na čemu insistira vaš suprug?

- Zavisi od dana do dana. Nekad se osećam seksepilno u košulji svog supruga, a ponekad u helankama. Ima i prilika kada pomaže samo ženstvena haljina. Suprug ne insistira ni na čemu.

Story: Važi li u vašem slučaju, kada je o stajlingu reč, ona parola: Manje je više?

- Po mom mišljenju, manje je uvek više, to se uči s vremenom. Nije bez razloga rekla Koko Šanel: Kada izlazite iz kuće, uvek sa sebe skinite poslednju stvar koju ste obukli i nećete nikada pogrešiti.

Story: Dogodi li vam se da gledate stare fotografije i da kažete sebi Bože, šta mi je ovo trebalo?

- Milion puta, što su fotografije starije to su dramatičnije. Ali, mislim da svi imaju sličan problem, to nas prati kroz čitav život.

Story: Šta savetujete devojkama za predstojeće leto?

- Da se ne zamaraju onim što predlažu trendovi. Neka se ne opterećuju, treba da se opuste, zaigraju i budu ono što jesu.