Kada se na jednom mestu okupi creme de la creme britanskog, a bogami i svetskog društva poput Pharella, Keire Knightley, Orlanda Blooma, Suki Waterhouse i Care Delevingne, to onda znači samo jedno: vreme je za improvizanu modnu revija!

Upravo ove poznate osobe smo imali prilike da vidimo na Serpentine žurci koja je održana u londonskom Hyde parku, odnosno galeriji The Serpentine.  

Zaljubljene Keira i Suki su se potrudile da dođu u paru sa svojim jačim polovinama, dok je većina bila u solo ili friend varijanti, poput Naomi Campbell koja je na koktel došla u pratnji kreatora Riccarda Tiscija.

Pošto odavno nismo imali prilike da vidimo ovako bogat crveni tepih, odlučili smo da selektujemo sedam najbolje obučenih sa Serpentine žurke. Ali, krenimo redom:

Uvek elegantna i ljupka, glumica Keira Knightley je blistala u Chanelovoj kreaciji koja je savršeno odgovarala baštenskom ambijentu. Umesto neke koktel haljine u cvetnom dezenu, Keira je izabrala da se pojavi u dugačkoj haljini iz dva dela. Gornjim delom midi dužine na jedno rame, dominiraju vesele boje koje zahvaljujući neobičnoj teksturi izgledaju kao da je Keira obukla 3d haljinu. Donji deo čini bala plisirana suknja od šifona, koja pada do poda....

Simpatična Alexa je ovoga puta odlučila da izabere malu crno haljinu od pliša s potpisom Erdema (haljinu koju smo s lakoćom zamislili na Angelini Jolie), koja je imala samo jedan ali dovoljan detalj, zanimljivo iskrojenu ivicu koja je podsetila na čipku...

Najplaćenija britanska manekenka Cara ovoga puta očito nije htela da šokira pa smo je videli u elegantnoj, modroplavoj Mulberry haljini do poda, diskretnog otvora u liniji grudi koju je Delevingne upotpunila mini, kožnim rancem koji takođe potpisuje britanska modna kuća.

Najveću pažnju privukla je ipak Suki Waterhouse koja se pojavila u pratnji dečka, glumca Bradley Coopera. Nežna, svilena haljina brenda Burberry u lavanda boji, dubokog dekoltea. odlično je pristajala Sukinom bledom tenu i kosi koju je manekenka stilizovala u blage lokne.

Tamnoputa gracija Naomi je imala možda najupečatljiviji look dok je pozirala fotografima u svetlucavoj Givenchy mini haljini u vatrenocrvenoj boji. Klasična lepota poznate manekenke bila je još više naglašena smokey eye senkom, puštenom kosom i crvenim ružem.

Luckasta Lily Allen je uspela da nam demonstrira možda svoj i najseksepilniji look, pozirajući pred ulazom u galeriju u mini, teget haljini Stelle McCartney i Louboutin cipelama. Farbana kosa u ombre, ali ombre pink, dala je kompletnom izgledu rock vajb. We Love it!

Gema Arterton se retko pojavljuje na događajima, ali kada se pojavi obavezno se potrudi da je primetimo. Tako je bilo i na Serpentine žurci na kojoj je nosila crvenu kombinaciju iz Prabal Gurung kolekcije za jesen 2015. Kratak top i suknja midi dužine, asimetričnih karnera pri rubu u vatrenocrvenoj boji, je otkrila u pravoj meri delove tela. Iako verujemo da su ona i Naomi izbegavale susret cele večeri...