Kolekcija cipela, inspirisana modelima koje je nosila Carrie Bradshaw u kultnoj seriji Sex and the city, je očito bila samo probni projekat za jednu od najbolje obučenih žena na svetu u sferi dizajniranja.

Naime, samo nekoliko meseci posle lansiranja kolekcije cipela, Sarah Jessica Parker je otišla korak dalje i dizajnirala broš za brend Cindy Chao.

Kineska dizajnerka nakita angažovala je slavnu glumicu za centralni komad iz nove kolekcije Black Label Masterpiece Butterfly. SJP se sa oduševljenjem prihvatila „posla“ i osmislila više nego atraktivan broš od poludragog kamenja, koji podseća na hibrid leptira i balerine.  

"Sarah je krajnje ženstvena dok ja s druge strane preferiram strogi minimalizam. Napravima sam oko hiljadu skica samo kako bih bila sigurna da ovaj broš verodostojno odslika moj brend i njezinu ljubav i fascinaciju prema baletu, " izjavila je Chao.

Ideja o saradnji između Chao i Parker se javila još davne 2011. godine kada su se dizajnerka i glumica upoznale na izložbi nakita u Pekingu.

izvor: buro247.hr