One su najbolje obučene Britanke današnjice, ali i devojke koje je istančan ukus za modu, kao i pasija prema ronjenju (i to bez krpice na sebi), viskiju i momcima učinilo bliskim prijateljicama.

A iako smo mogli da pretpostavimo da Poppy i Alexa imaju dosta toga zajedničkog, nismo mislili da je njihov odnos toliko blizak. Upravo o svom odnosu, IT cure britanske modne scene su pričale za najnoviji broj online magazina The Edit, za čije potrebe je snimljen pored editorijala i simpatičan vidoe snimak „On the Road“.

U razgovoru za magazin, Delevingne je otkrila da se sa Chung upoznala pre 10 godina kada su obe bile na kastingu za jednu reviju, ali da su prijateljstvo „zacementirale“ pre 3 godina u Kanu kada su ronile bez krpice na sebi.

“To je bilo spektakularno iskustvo kada smo u 4 ujutru, odbacile svoju ‘couture’ odeću i uskočile u hladnu vodu. Tada sam znala da sa Alexom neću imati obično prijateljstvo, već nešto daleko više.“

Da vole da se opuste i priušte sebi malu dozu alkohola, pogotovo u sitne sate, dokazala je Poppy kada je spomenula kako obe cure vezuje i „slabost“ prema viskiju, ali i momcima.

“Ja sam oduvek bila luda za momcima, ali Alexa me je nadmašlila na tom polju. Ona je stvarnooo luda za momcima!“  

Kompletan intervju ispratila je serija fotografija na kojima su cure stilizovane u autfite za road trip u boho, lepršave modele.