Početak jula je bio više nego uzbudljiv u istočnom Londonu kada je Dame Vivienne Westwood predstavila svoje uniforme za Virgin Atlantic, jednu od najpoznatijih aviokompanija na svetu koja je u vlasništvu magnata Richarda Bransona.

Držeći se klasilčnog i crvene boje koja je i pre bila sinonim za uniforme ove kompanije, Vivienne je uspela ipak stilski da osveži izgled kompanije koji je već godinama „vapio“ za transformacijom, kreirajući špicaste revere, podignute kragne i bluze sa naborima. Pored suknje i blejzera, Vivienne je dizajnirala i božanstven kaput midi dužine, u istoj boji sa širokim reverima.

Naravno, Vivienne ne bi bila Vivienne, da se i ovde nije provukla održivu modu, pa je svaka putna torba koja je urađena za kabinu urađena od organskih materijala i to uz pomoć Etničke modne asocijacije iz Najrobija.

Richard Branson koji je bio domaćin prezentacije je iskoristio priliku ne bi li uniforme opisao „ekstremno glamuroznim“,  mi možemo samo da se složimo sa njim. Glamurozno i upečatljivo!